Eetdagboeken

Eetdagboek van dinsdag 04-01-2016

Ontbijt

Ik begin mijn dagen eigenlijk altijd met een (het liefst zo groot mogelijke) zwarte koffie! Zonder mijn koffie kan ik echt niet wakker worden! Als ik dan een beetje wakker geworden ben, begin ik aan eetstoornis eetstoornissen anorexia boulimia proud2bme gezond ervaringsdeskundige findyourflow NAO eetdagboekmijn ontbijt. ’S Ochtends eet ik vaak boterhammen of kwark/yoghurt met cruesli en honing! Vanmorgen begon ik mijn dag met 2 mais-boterhammen met roomboter en bessenjam!

 

 

 

 

Lunch

Ik ben later die ochtend naar de stad gegaan omdat ik een nieuwe bril mocht uitkiezen! En aangezien ik niet meer zo helder door mijn oude keek, heb ik dat maar meteen de eerste maandag van 2016 gedaan! Na het passen van veeel brillen en lang overwegen, mijn ogen laten meten en gegevens ingevuld had ik best wel trek. Dus eetdagboek gezond healthy eetstoornis eetstoornissen eten anorexia boulimia nao ervaringsdeskundige coach findyourflow find your flowbesloot ik bij de bakker een lekker broodje met tonijnsalade en sla te halen! Ook had ik er een flesje sinaasappelsap bij!

Tussendoor

Ik heb de hele dag achter de computer gewerkt en op een gegeven moment heb je niet zoveel concentratie meer dus moet dat even aangevuld worden! Daarom dronk ik een latte macchiato met kokossiroop. Deze was zo lekker, dat ik er nog 1 gedronken heb!

Avondeten

‘S avonds was ik pas om 19.00 uur klaar met mijn werk dus heb ik findyourflow find your flow eetstoornis eetstoornissen anorexia boulimia gezond healthy nao proud2bme eetdagboeksnel even een boterham met ei en kaas gebakken, op 2 boterhammen met lekker een laagje mayo eronder! Hier dronk ik een glas water bij.

 

 

 

Tussendoor

Om 20.00 uur zat ik klaar voor de chat, degene die wilde praten over het nieuwe jaar en eventuele goede voornemens konden inloggen en meepraten! Helaas kwam er niemand online dus heb ik ondertussen wat andere zaken geregeld! Zoals het overzetten vangezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten het oude domein naar het nieuwe domein samen met Dan, de man die mij altijd helpt met de website, aangezien ik zelf een enorme digibeet ben! Om wakker te blijven heb ik nog een koffie met kokossiroop gedronken.

 

 

 

Normaal gesproken probeer ik wel wat meer te drinken hoor op een dag, ik drink eigenlijk vaak te weinig, hierdoor krijg ik soms hoofdpijn. Ik ben er wel aan het werken! Misschien een goed voornemen voor dit jaar haha.

Vonden jullie dit interessant? Laat het me dan vooral weten in de reacties hieronder, dan kan ik dit soort eetdagboekjes misschien vaker posten.

X Miez

 

Eetdagboek 14-01-2016

Het is weer vrijdag, dat betekend weer een eetdagboekje van mij! Een kijkje in mijn eetpatroon! Vanmorgen ben ik begonnen met een van mijn favoriete ontbijtjes! Cruesli met kwark en honing. De cruesli is die van Quaker met noten! Een lekker en energie-gevend ontbijtje! Hier dronk ik een zwarte koffie bij.

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten

Toen heb ik gewerkt en geleerd achter de computer. Tegen de middag hebben we lege flessen weggebracht bij de winkel. Omdat we er toch waren hebben we lekkere broodjes meegenomen en had ik een bruine Italiaanse bol met garnalensalade !

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten

 ‘s Middags heb ik nog een paar stukjes pure chocolade gegeten en een kop rooibosthee met honing gedronken! Later ook nog een grote cappuccino met honing!

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten

‘s avonds hadden we een afspraak, ik ga binnenkort namelijk verhuizen en moest wat zaken doornemen met de huurbaas. Tijdens deze afspraak met heb ik verse muntthee met honging gedronken en een koekje gegeten.

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten  

De afspraak was wat later klaar, dus we hadden best trek gekregen. We wilden eigenlijk een hamburger gaan eten maar de zaak ging net sluiten, dus besloten we door te lopen naar mijn favoriete eetcafe en zijn we lekker uit eten geweest om mijn nieuwe huisje te vieren, wat een straf!

 Brood met aioli, huisgemaakte kruidenboter en tapenade

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten  

Gebakken zalm met gamba’s !

 gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten

 Als toetje had ik een lekkere grote speciale koffie met karamelsnippers!

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten  

We hebben nog even lekker op het terras gezeten en gepraat, daarna heb ik thuis lekker in mijn nieuwe boek gelezen! En een paar naturel chipjes van mijn schoonzusje gepikt!

Het was een productieve en gezellige dag! 

X Miez

 

Eetdagboek lunches 22-2-2016

Lieve lezers,

Hier mijn eetdagboek van vorige week!

Maandag:

IMG_20160216_122918

Ik kan heel erg genieten van een gebakken eitje met kaas. Dus hier 2 boterhammen met een kleine beetje mayo en een gebakken ei met kaas! Ik dronk er een glas water bij.

Dinsdag:

20160217_123609

Het was heerlijk weer vandaag dus ben ik samen met mijn moeder en mijn hondje over het bolwerk gaan wandelen! Dit is een flinke wandeling. Ik had best trek dus besloot een klein stukje om te lopen om kibbeling te halen bij mijn favoriete viskraam! Dus een portie kibbeling met remouladesaus als lunch! Héérlijk! Ik dronk er een beker cup a soup tomaat bij.

Woensdag:

IMG_20160218_124824

Woensdag ging ik ’s ochtends spierbalsem halen want ik had heel veel spierpijn van het sporten van maandag. Ik kon mij bijna niet bewegen. Ik heb ongeveer een halfjaar niet gesport vanwege een behoorlijke blessure en ben deze week weer begonnen. Omdat ik toch in het winkelcentrum was, ben ik even langs de bakker gegaan en heb ik een lekker broodje gekocht. Deze heb ik thuis gegeten met Surinaamse eiersalade en gerookte zalmsalade! Ik dronk er een kop thee bij.

Donderdag:

20160211_112541

Donderdag heb ik uitgeslapen en ben ik de dag begonnen met een soort brunch. 2 broodjes met pesto, oude kaas en tomaat! Hier dronk ik een kop koffie bij.

Vrijdag:

20160219_120043_resized

Vandaag moest ik vroeg op want ik moest met Dan van Zeelandzoundz naar Den Dolder om mensen te interviewen bij de boekpresentatie van MS ontbloot. Dit was ontzettend leuk en indrukwekkend! 60% van de opbrengst van dit boek gaat naar onderzoek voor MS. Een heel goed doel dus! Job Cohen was er ook. (de oud burgemeester van Amsterdam) zijn vrouw is vorig jaar augustus overleden aan de gevolgen van MS. Omdat ik mijn brood vergeten was is Dan onderweg even bij een tankstation gestopt zodat ik een lekker broodje met tonijnsalade kon halen. Ik dronk er een flesje sinaasappelsap bij!

Zaterdag:

Vandaag ben ik vergeten mijn brunch te fotograferen maar ik had een boterham met gebakken ei en daar een broodje met gebakken ei. Natuurlijk met kaas! ^^

Zondag:

IMG_20160221_112852

Zondag ben ik weer begonnen met een brunch. Ik had op Instagram pannenkoeken voorbij zien komen kreeg er meteen zin in! We hadden alleen geen bloem meer dus heb ik oliebollenmix gepakt. Dit ging prima ! Het waren lekkere pannenkoeken, ik heb er 3 gegeten.  1 met bruine suiker, 1 met nutella en 1 met chocoladehagelslag. Die laatste was een experiment en dat pakte goed uit! Voor herhaling vatbaar dus!

Ik hoop dat jullie hier wat inspiratie en kracht uithalen.

Ik vind het leuk om reacties te krijgen op mijn blogs en te horen of jullie het helpend vinden of niet. Dus schroom niet en reageer! Ook als je ideeën hebt voor onderwerpen voor de blogs of je hebt vragen kun je reageren en/of mailen naar: findyourflow@outlook.com

X Miez 

ChatClick here to chat!+