eetdagboek 10-03-2017

Lieve flowers,

Ik heb jullie een eetdagboek beloofd maar omdat ik afgelopen weekend van vrijdag t/m zondag avonddienst had, vanmorgen een tilcursus (Pfoe, ben uitgeput!) en morgen een dag school krijgen jullie hem vandaag! Moet af en toe natuurlijk ook tijd vrijmaken om mijn kleine jongen te knuffelen!

Hier komt ‘ie dan:

ong. 10.00 uur

Vrijdagochtend heb ik geprobeerd een beetje uit te slapen. Toen Tommy z’n fles gehad had en ik hem op bed gelegd had heb ik zelf even ontbeten. Dit is wat ik vaak eet ’s ochtends. Ik vind het lekker en als ik om 7 uur moet beginnen op een werkdag is het zo gemaakt! Hoef er niet teveel bij na te denken om half 6 ‘smorgens haha. Cruesli met yoghurt en honing! 

Hier drink ik meestal een zwarte koffie bij want die heb ik wel nodig om een beetje wakker te worden!

Daarna ben ik wat in het huishouden gaan doen. Wat wasjes gedraaid en opgehangen, gestofzuigd en gedweild.

ong. 13.00 uur

Ik had ontzettend trek in kibbeling dus Leon en ik zijn ‘s middags met Tommy gaan wandelen en hebben bij de visboer lekker kibbeling gehaald! Dit at ik met remouladesaus en dronk ik een glas water bij.

Om 15.30 uur moest ik gaan werken! Tussendoor op mijn werk eet ik nog weleens wat van die Napoleon citroen snoepjes, ik heb er denk ik 3 gegeten.

ong. 18.30 uur

Als ik avonddienst heb dan eet ik met mijn collega’s op het werk! Ik had 2 bruine pistoletjes meegenomen en heb hier kruidenkaas en zalm op gedaan. Ik ben vergeten een foto te maken dus dan maar via internet gezocht! En ik dronk een flesje vitamine water. 

ong. 24.00 uur

 Als ik thuiskom na een avonddienst ga ik altijd eerst even douchen. Als ik dan beneden kom dan drink ik sowieso altijd nog iets en meestal eet ik ook nog wel wat soms is dat wat chips of nootjes, een schaaltje yoghurt/vla of fruit. Vandaag was dat een banaan en ik dronk later nog een Jillz appelcider met mijn man en de logé die er was afgelopen weekend. Daarna ben ik lekker mijn bed in gedoken!

Ik hoop dat dit jullie een beetje motiveert om goed voor jezelf te zorgen!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een verzoek doen voor een blogonderwerp? Mail dan naar: findyourflow@outlook.com

X Miez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *