Grote onthullling

Lieve Flowers,

Eindelijk kan ik jullie mijn grote geheim bekendmaken. Noujaa.. mijn.. Het is meer ONS grote kleine geheim. Zoals sommigen al in het artikel van mijn geheim gelezen hebben was tijdens mijn herstel het ooit moeder worden een grote drijfveer voor mij om beter te worden! Nu kunnen wij jullie dus trots en eindelijk vertellen dat wij:

23 weken zwanger ben van een (voor zover we nu weten) gezond kindje! We zijn 26 november 2016 uitgerekend.

IMG-20160717-WA0000

We weten nog niet wat het word dus dat is tot de bevalling een verassing! Spannend dus allemaal! (ik spreek wel over een hij want het klinkt zo stom)

IMG-20160711-WA0017

Het was een grote verassing maar we zijn ontzettend blij dat we ouders worden.

Ik zal de komende weken dus vaker updates geven van hoe het met mij, Leon en de baby gaat! Ook zal ik via Instagram ook wat foto’s posten van de baby-aankopen en dat soort zaken.

Stay Tuned en geniet van de week die komen gaat!!

 

X Miez

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *