Dagje mee in foto’s !

Lieve lezers,

Gister was er geen blog dus besloot ik vandaag een dag lang foto’s te maken van alles wat ik deed. Het was een beetje een speciale dag, want ik mocht een contract gaan tekenen! Ik heb dus weer werk! En dat na bijna een halfjaar zonder werk omdat er geen werk te vinden was waar ik genoeg kon verdienen en genoeg zekerheid had! Dus vandaag was het eindelijk zo ver! Maar ik mag niet teveel verklappen dus lees snel verder! 

Zoals altijd begon ik mijn dag weer met een grote kop zwarte koffie, ik word echt niet goed wakker als ik geen koffie drink ’s ochtends. Eerst dronk ik het ook ’s middags veel maar daar ben ik mee gestopt, want teveel is ook niet goed! Ik ben lekker in mijn pyjama op de bank gaan zitten om wakker te worden.

20160310_070720

Daarna ben ik even gaan douchen en met Woody gaan wandelen. Hij is altijd heel braaf en plast gelukkig nooit in huis! Hij is wel altijd heel blij als we lekker gaan lopen. Het is een Bordercollie dus een heel energieke hond, hij heeft veel beweging nodig!

woody

Daarna ben ik mijzelf gaan opmaken, ik heb op instagram ook 2 foto’s naast elkaar gezet. 1 voor en 1 na de make-up. Ik maak mijzelf niet zovaak op. Ik vind het zo’n gedoe en kan er ook niet altijd heel goed tegen, ik heb een vrij gevoelige huid. Maar soms heb ik er gewoon zin in. Net zoals vandaag!

 

Ik kijk op deze foto wel iets vrolijker haha
Ik kijk op deze foto wel iets vrolijker haha

20160310_081543

 

Opgemaakt en wel besloot ik mijn ontbijt te maken. Mij favoriete ontbijt is kwark met cruesli met noten van Quaker. Hier zitten lekker veel krokante stukken cruesli in en niet alleen maar van dat gruis. Hier doe ik vaak een beetje honing door omdat ik het dan nog lekkerder vind.

20160310_083057

Mijn beste vriendin belde en zei dat ze me wel naar Goes wilde brengen om mijn contract te tekenen, dan konden we daarna even de stad in want zij moest nog cadeautjes kopen voor iemand. Dat vond ik wel een leuk idee.. Eenmaal in Goes duurde het contract tekenen 1,5 (?!) uur. Het was veel papierwerk en alles werd goed doorgesproken en uitgelegd. Dat was fijn..voor mij. Want mijn vriendin heeft 1,5 uur in de auto op mij gewacht! Wat je wel niet allemaal voor je vriendinnen over moet hebben he!

Ik was later dan gepland klaar dus besloten we eerst nog even ergens wat te eten voor we onze speurtocht naar de geschikte cadeautjes in gang zetten.

beetje wazig want we liepen de parkeergarage uit.
beetje wazig want we liepen de parkeergarage uit.
garnalenkroketjes en een mini-kreeftensoepje.
garnalenkroketjes en een mini-kreeftensoepje.

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben lekker op het terras in de zon gezeten. Ik dronk een verse jus d’orange bij mijn lunch!

Na het eten hebben we heel wat winkels afgezocht naar de cadeautjes! Mijn vriendin had bepaalde cadeautjes in gedachten en ze stopt niet voor ze iets gevonden heeft wat aan haar verwachtingen voldoet. Het was natuurlijk wel heel gezellig!20160310_135018

 

 

 

 

Op de terugweg zag ik deze trein voorbij komen, er stonden allemaal auto’s op. Die gaan naar Vlissingen en vanaf daar worden ze per vrachtwagen naar de garage’s vervoerd. Ik vond het wel een grappig gezicht en een fotootje waard.

Weer in Middelburg hebben we Woody opgehaald om een stuk te gaan wandelen. Hij is altijd een beetje bang dus houdt hij me goed vast! Gelukkig was het maar een klein stukje!

met Woody in de auto,
met Woody in de auto,

Mijn vriendin heeft een hondje te logeren en we hadden van de week ook al een keer een flink stuk gewandeld! Het hondje heet Evy en is al 12 jaar! De buurvrouw van mijn vriendin ging ook mee samen met haar hondje, Charlie! Dat was een drukke maar gezellige boel!

image-2016-03-10

 

 

 

 

De andere hondjes gingen bij de ganzen, kippen en geiten kijken. Het duurde even voordat Woody dat ook durfde! Hij is een held op sokken!

image-2016-03-10 (1)

Later zijn we nog even bij mijn favoriete cafeetje in Middelburg gaan zitten voor een welverdiende karamel koffie en de lekkerste brownies van Middelburg!!

20160310_155019

Woody kreeg een lekker bakje water en kon ook even uitrusten van de wandeling. Hij ging braaf liggen onder de tafel.

20160310_154830

Daarna ben ik nog even naar de Xenos gegaan om een leuke lamp voor in de woonkamer te kopen en daarna ben ik naar huis gelopen. dat was nog een heel gedoe met Woody, mijn tas en een grote doos waar de lamp in zat!

Toen ik thuis kwam was mijn vriend bij mij thuis, als verassing had hij een spiegel mee genomen en mijn eetkamertafel in elkaar gezet! Daar was ik natuurlijk super blij mee!

20160310_164627

spiegel!
spiegel!

 

 

 

 

 

 

Kruumel, mijn kat, had de doos van mijn nieuwe lamp ingepikt, die staat nu in de bijkeuken als extra katten-huisje. Hij is gek op dozen!

20160310_164211

Vanavond had mijn vriend heel veel zin in kibbeling en ik eigenlijk ook wel. Dus om de dag compleet te maken, gingen we nog even lekker een grote kibbeling halen. Ik heb helaas maar de helft op. Mijn ogen waren groter dan mijn maag. Maar de andere helft heb ik in de koelkast gezet voor bij de lunch morgen!

20160310_172904

Nu zit ik met een lekker sapje op de bank en gaan we zo nog even een film kijken. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een keer mee te kijken met een dagje! Dit was wel een uitzonderlijke dag! Qua het tekenen van mijn contract en het eten. Het komt eigenlijk bijna nooit voor dat ik heel de dag buiten de deur eet! Maar als het dan nu eens gebeurd, dan kan ik er echt wel van genieten, zonder schuldgevoel of bewegingsdrang achteraf! Ik kijk terug op een leuke, gezellige en productieve dag! (met lekker eten en drinken natuurlijk)

Ik hoop dat het jullie inspireert en dat jullie er iets aan hebben!

X Miez

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *