voordelen van een leven zonder eetstoornis!

Lieve lezers,

Ik heb jullie beloofd dat ik zou laten zien hoe een leven zonder eetstoornis eruit ziet. Dat ga ik dan ook doen. Dit is hoe een vrije dag van mij er nu ongeveer uit ziet. Pin me er niet op vast want iedere dag is natuurlijk anders!

Afgelopen zondag was ik vrij. Dus heb ik lekker op het gemakje gedaan. Ik werd rond 9 uur wakker en ben naar beneden gegaan. Heb ik koffie voor mijzelf ingeschonken en ben ik op de bank gaan zitten. Met mijn laptop op schoot heb ik een aflevering van Breaking Bad gekeken. Die serie kijk ik nu best al een tijdje, de ene periode heb ik wat meer tijd en zin dan de andere periode. Toen ik op instagram pannenkoeken voorbij zag komen, kreeg ik daar meteen zin in. Was al even geleden dat ik die gegeten had, dus dook ik de kasten in. Daar stond alleen nog maar een pak oliebollenmix dus heb ik die maar gepakt. Dat ging eigenlijk prima! De pannenkoeken heb ik lekker op de bank met nog een aflevering van Breaking bad gekeken.
IMG_20160221_105336IMG_20160221_112852

Daarna heb ik nog even op de bank gezeten en besloot ik dat het tijd was om te gaan douchen. Dit was rond kwart voor 12 denk ik. Eenmaal gedoucht en wel kwam ik weer beneden. Daar heb ik nog even met mijn vader naar de voetbal gekeken. Maar hier vind ik eigenlijk niks aan dus ben ik naar Ritthem gegaan en heb ik daar samen met de hond van mijn ouders en mijn eigen hondje Woody gewandeld!

IMG-20160221-WA0056IMG-20160221-WA0057

Er stond een hele harde wind, dus de golven waren ontzettend hoog! Heel leuk om te zien. Ik hou erg van buiten zijn en wandelen, dit doe ik dus wel vaker in mijn vrije tijd. Tegenwoordig kan ik genieten van het lopen. Zonder bizarre en rottige gedachtes over eten en afvallen! Ook heb ik de energie om lekker achter mijn hond aan te rennen en stokken te gooien!

Na het wandelen ben ik nog even langs de Albert Heijn gegaan om soep te halen en wat lekkers voor in de bios ’s avonds. Want ik ging ook nog naar de bioscoop! Ik ben even snel de AH in gerend en stond binnen een kwartier weer buiten. Nu sta ik daar niet zoveel meer bij stil maar wat is het heerlijk om bij de soepen en het lekkers te staan en gewoon te kiezen wat mij lekker lijkt! Niet op de achterkant van de verpakkingen te kijken en te overwegen.

deadpool

Eenmaal thuis heb ik even wat gegeten en mijn haar gedaan. De film begon om 19.15 uur al! Ik was het lekkers vergeten mee te nemen dus ik wachtte op de pauze.. En ik wachtte,, ondertussen moest ik ook heel nodig plassen.. maar na 1 uur had ik de moed opgegeven. Er kwam geen pauze meer haha.

Na de film zijn we nog even langs de Mac Donalds gereden want ik had wel veel zin in een MCFlurry gekregen. Die hebben we in de auto op de parkeerplaats opgegeten. 🙂 Zonder schuldgevoel, compensatiedrang,  niks..!

Ik hoop dat jullie zien dat het leven zonder eetstoornis mogelijk is en absoluut veel beter is dan een leven gevangen in een eetstoornis!! Ook ik heb ooit gedacht dat ik er nooit meer uit zou komen. Ik heb ook weleens de moed willen opgeven maar toch vond ik iedere keer weer de kracht om door te gaan! Er is altijd een andere oplossing voor je problemen! Praat erover en relativeer! Hou vol en vecht iedere dag weer keihard tegen de dingen die je dwarszitten!

mcflurry

X Miez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *