Eetdagboek 22-2-2016

Lieve lezers,

Hier mijn eetdagboek van vorige week!

Maandag:

IMG_20160216_122918

Ik kan heel erg genieten van een gebakken eitje met kaas. Dus hier 2 boterhammen met een kleine beetje mayo en een gebakken ei met kaas! Ik dronk er een glas water bij.

Dinsdag:

20160217_123609

Het was heerlijk weer vandaag dus ben ik samen met mijn moeder en mijn hondje over het bolwerk gaan wandelen! Dit is een flinke wandeling. Ik had best trek dus besloot een klein stukje om te lopen om kibbeling te halen bij mijn favoriete viskraam! Dus een portie kibbeling met remouladesaus als lunch! Héérlijk! Ik dronk er een beker cup a soup tomaat bij.

Woensdag:

IMG_20160218_124824

Woensdag ging ik ’s ochtends spierbalsem halen want ik had heel veel spierpijn van het sporten van maandag. Ik kon mij bijna niet bewegen. Ik heb ongeveer een halfjaar niet gesport vanwege een behoorlijke blessure en ben deze week weer begonnen. Omdat ik toch in het winkelcentrum was, ben ik even langs de bakker gegaan en heb ik een lekker broodje gekocht. Deze heb ik thuis gegeten met Surinaamse eiersalade en gerookte zalmsalade! Ik dronk er een kop thee bij.

Donderdag:

20160211_112541

Donderdag heb ik uitgeslapen en ben ik de dag begonnen met een soort brunch. 2 broodjes met pesto, oude kaas en tomaat! Hier dronk ik een kop koffie bij.

Vrijdag:

20160219_120043_resized

Vandaag moest ik vroeg op want ik moest met Dan van Zeelandzoundz naar Den Dolder om mensen te interviewen bij de boekpresentatie van MS ontbloot. Dit was ontzettend leuk en indrukwekkend! 60% van de opbrengst van dit boek gaat naar onderzoek voor MS. Een heel goed doel dus! Job Cohen was er ook. (de oud burgemeester van Amsterdam) zijn vrouw is vorig jaar augustus overleden aan de gevolgen van MS. Omdat ik mijn brood vergeten was is Dan onderweg even bij een tankstation gestopt zodat ik een lekker broodje met tonijnsalade kon halen. Ik dronk er een flesje sinaasappelsap bij!

Zaterdag:

Vandaag ben ik vergeten mijn brunch te fotograferen maar ik had een boterham met gebakken ei en daar een broodje met gebakken ei. Natuurlijk met kaas! ^^

Zondag:

IMG_20160221_112852

Zondag ben ik weer begonnen met een brunch. Ik had op Instagram pannenkoeken voorbij zien komen kreeg er meteen zin in! We hadden alleen geen bloem meer dus heb ik oliebollenmix gepakt. Dit ging prima ! Het waren lekkere pannenkoeken, ik heb er 3 gegeten.  1 met bruine suiker, 1 met nutella en 1 met chocoladehagelslag. Die laatste was een experiment en dat pakte goed uit! Voor herhaling vatbaar dus!

Ik hoop dat jullie hier wat inspiratie en kracht uithalen.

Ik vind het leuk om reacties te krijgen op mijn blogs en te horen of jullie het helpend vinden of niet. Dus schroom niet en reageer! Ook als je ideeën hebt voor onderwerpen voor de blogs of je hebt vragen kun je reageren en/of mailen naar: findyourflow@outlook.com

X Miez 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *