In de PZC

Een paar weken terug ben ik geïnterviewd voor de rubriek ”een nieuw begin” in de PZC. Over mensen die hun leven over een totaal andere boeg gegooid hebben en daar iets positiefs aan overgehouden hebben! Dit stond afgelopen dinsdag 9 februari in de krant.  Het is een mooi stuk geworden en het meeste klopt wel! Alleen de zin dat ,,de zorg niet beviel” is verkeerd geïnterpreteerd. Ik moest destijds met mijn opleiding stoppen omdat ik ziek werd. Ik hield het niet vol. Voor de rest een leuk stuk!

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten PZC
Klik op foto voor vergroting

Ik ben wel een beetje trots op het resultaat, mag wel toch? ^^

X Miez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *