Eetdagboek 14-01-2016

Het is weer vrijdag, dat betekend weer een eetdagboekje van mij! Een kijkje in mijn eetpatroon! Vanmorgen ben ik begonnen met een van mijn favoriete ontbijtjes! Cruesli met kwark en honing. De cruesli is die van Quaker met noten! Een lekker en energie-gevend ontbijtje!Hier dronk ik een zwarte koffie bij.

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten

Toen heb ik gewerkt en geleerd achter de computer. Tegen de middag hebben we lege flessen weggebracht bij de winkel. Omdat we er toch waren hebben we lekkere broodjes meegenomen en had ik een bruine Italiaanse bol met garnalensalade !

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten

 ‘s Middags heb ik nog een paar stukjes pure chocolade gegeten en een kop rooibosthee met honing gedronken! Later ook nog een grote cappuccino met honing!

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten

‘s avonds had ik een afspraak, ik ga binnenkort namelijk verhuizen en moesten wat zaken doornemen met de huurbaas. Tijdens deze afspraak met heb ik verse muntthee met honging gedronken en een koekje gegeten.

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten  

De afspraak was wat later klaar, dus we hadden best trek gekregen. We wilden eigenlijk een hamburger gaan eten maar de zaak ging net sluiten, dus besloten we door te lopen naar mijn favoriete eetcafe en zijn we lekker uit eten geweest om mijn nieuwe huis te vieren, wat een straf!

 Brood met aioli, huisgemaakte kruidenboter en tapenade

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten  

Gebakken zalm met gamba’s !

 gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten

 Als toetje had ik een lekkere grote speciale koffie met karamelsnippers!

gezond eetstoornis eetstoornissen proud2bme anorexia findyourflow find your flow ervaringsdeskundige boulimia nao eetdagboek healthy eten  

We hebben nog even lekker op het terras gezeten en gepraat, daarna heb ik thuis lekker in mijn nieuwe boek gelezen! En een paar naturel chipjes van mijn schoonzusje gepikt!

Het was een productieve en gezellige dag! 

X Miez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *